sjukt trött

Altså jaa tycker tiden bara går för snabbt.. snart e sommaren slut. ja måst säga att jag har haft en riktigt jätte kul sommar, åtminstone hittills. Det känns om jag gjort mycket mera, hunnit göra mera saker än t.ex förra sommaren, när jag höll på med löpningen. Man kan ju säga att jag haft en annorlunda sommar. Jag har varit mera FRI, om man kna säga så. Alla dagarna har inte varit precis toppen, och så skall det ju inte vara heller. Jag tycker att jag i överlag har haft det riktigt kul. en av det bästa somrarna i mitt liv åtminstone, på ett sätt. Men det är ju ännu hela 2 veckor kvar. Fast jag ska jobba ännu en vecka i en matbutik, i Hakatori. O jag måst säga att man inte orkar göra så mycket annat de dagarna man jobbar. Jag är SJUKT trött. Jag har sovit max 4 timmar varenda natt. Och det får man delvis tacka för åskvädren. Men också för det att jag inte är så värst morgonmänniska. Så igår fick jag sömn först kl 2, o så måsta jag  vakna kl.6. (jaa för att jag igår på dagen somnade på soffan, och sov från kl 4 till halv 9. Så det var inte så lätt att somna på nytt helt strax.

Nää men jag vet inte vad jag har för fel.. Jag nästan väntar på att skolorna sku börja. Vet inte varför:D (?) Men kanske det går förbi sedan när man är i själva situationen. Men jag hoppas verkligen att denna konstiga längtan för att studera varar sig så länge som möjligt.
MEN NJAA.. 2 veckor kvar. Jag hoppas verkligen att jag hinner göra nånting kul ännu!

EN sak som jag är väldigt säker på är.. att ja kommer ti va jätte ledsen..
Mina 4 jättebraa vänner ska flytta bort.. Nää. men seriöst.. SERIÖST. JA BÖRJAR GRÅTA. Liana,Ida o Linda ti oulu, o Mette ti Vörå.  Ni e alla jätte viktiga fö mej, o ja komme sakna er sjukt myki! :'( Vi måst synns alltti då vi har möjlighet till de. O ni måst ring ti mej. O ja ska ring ti er. O ja tänker koma på besök också. o jag hoppas o jag VET att ni kommer att ha det bra. Men ja måst erkänn att ja komme att sakna er jätte myki. Fast jag inte kännt er så länge, elr Linda har ja kännt en längre tid, o Liana blev jag kompis med på Sjunde klassen o samma med Mette. Ida har jag känt en kortare tid, det var kanske på nians början jag lärde känna henne? men jaa, endå. Jag menar, ni alla har blivit viktiga för mig på en kort tid. Men jag hoppas att vi endå kan vara lika bra vänner fastän vi är så långt borta från varandra. Det blir svårt, men jag tror på det. För jag vill. Jag vill inte mista er. Det är veckosluten som gör det möjligt. Minskar risken med att mista någon:) nä men det känns som.. om alla blir jätte gamla snart.. altså tiden.. tiden har bara runnit iväg. eller jaa? int vet ja vart den har fari.
ojoj. jaa ni är verkligen jätte fina&härliga&god hjärtade människor. Jag kommer att sakna er så sjukt myki :(( men sånt e livet. Jag förstår inte bara att det händer sånthär.. folk flyttar.. försvinner sku man nästan kuna beskriva det som.. jaa :( Nata som också ska flytta till stockholm. Jaa det tycker jag är stort. O jag önskar dig också lycka till med allt, och jag hoppas du trivs där i skolan. ja kommer att sakna dig med!( P.S vi måst ha vår 24h::) )

Det var ju tung text. oj hemska saker.

Ganska allvarlig inlägg också. Elr det blev bara så. Det är såna tider vi lever påå.

Åjj. min blogg har ju blivit med mera text än foton. Nä men ja ska börja sätta foton sen då ja börjar ordentligt att blogga.
Min blogg har varit på en liteen sommar break utan att jag märkt det. Men jag tycker nästan att det är bra, sommaren är för att leva det, inte för att sitta o skriva en massa blogg inlägg hela dagarna. Det sku ju direkt sagt vara ganska no-life? elr? nä men min blogg är för mina foton. inte för svin långa blogg inlägg som denhär(?) men jag tycker det ibland är helt okey att skriva loss. ööh kan man säga så?:D men ni försto säkert va jag mena. hah


mm. kanske lite blid brist?! jepp. verkligen.


Kommentarer
Postat av: pinja

åh, suoperfina ögon du har! o: :)

2010-08-02 @ 22:46:32
URL: http://piinja.blogg.se/
Postat av: pinja

superfina*

2010-08-02 @ 22:46:43
URL: http://piinja.blogg.se/
Postat av: Idy

Anni, tack! Blev nästan tårögd..Tack! Älskar dej! <3

2010-08-02 @ 23:15:41
URL: http://idy.blogg.se/
Postat av: ronja

vacker bild :)

2010-08-03 @ 11:09:07
URL: http://byronja.blogg.se/
Postat av: linddaa

Annicaaaaa!<3 Ja har int sitt dej på länge men dehär fick mej noo att föstå att ja ska påriktit flytta o att ja sir int dej i skolan som vanlit! Voi ett vi har såååå myki minnen min vän!

O vi synns noo ofta ännu :) TACK!<3

2010-08-03 @ 17:19:29
URL: http://linddaa.blogspot.com/
Postat av: ronja

förra gången orka ja int läs inlägge, men nu gjort ja e :) bra skriva! hemskt att dina jättebra vänner flyttar ;s jag går ju i vörå skolan :D

2010-08-03 @ 19:51:00
URL: http://byronja.blogg.se/
Postat av: ronja

vilken skola ska du i då? :)

2010-08-03 @ 19:51:19
URL: http://byronja.blogg.se/
Postat av: linddaa

Alltså nää ja ska int ha fö ja rok int järjestää o ja vet int alls om ja hinner fö ja flyttar på sönda o ja har jäääätte myki nu ti pack fö vi flyttar annars också så allt måst packas osv! o joo ja gör en nu blogi sen i Oulu så ja skrive dit ofta:))

Men vi synns strax då ja komme hem JA LOVAR! (: <3

2010-08-03 @ 22:00:00
URL: http://linddaa.blogspot.com/
Postat av: Karin

tack fina du! det var kakor med pistage i tror jag :D fin blogg! kram

2010-08-03 @ 23:39:10
URL: http://bykarin.blogg.se/
Postat av: stylecaaat!

snygg bild, skitfin. ska vi följas med bloglovin?

2010-08-04 @ 11:06:47
URL: http://stylecat.webblogg.se/
Postat av: ronja

sv: aokej :) det e ju bra att man vet allt då om skolan, men endå ganska tråkit att gå i samma :)

2010-08-04 @ 11:24:43
URL: http://byronja.blogg.se/
Postat av: ronja

sv: haha, nästan int :) sekärt kan ja lite lite, men ja föstår mer va folk sejär, om nån talar så kan ja ibland föstå :) kan du finska, eller sekärt kan du? man märker de på de sett du skriver i bloggen :)

2010-08-04 @ 17:19:03
URL: http://byronja.blogg.se/
Postat av: Karin

absolut, det kan vi göra! säg till när du lagt till mig så kan jag lägga till dig :D kram

2010-08-04 @ 21:38:15
URL: http://bykarin.blogg.se/
Postat av: stylecaaat!

yees jag lägger till dig :)

2010-08-05 @ 19:44:14
URL: http://stylecat.webblogg.se/
Postat av: ronja

sv. okej :) min pappa e finsk, men endå kan int jag finsk, å typ hela slänkten e finsk men jag kan inge finsk.. nå ja vet it, men ja har en kompis som kan finska och svenska så hon skriver som dej, jag kan it föklar men ja känner igen de :D

2010-08-05 @ 19:48:53
URL: http://byronja.blogg.se/
Postat av: Karin

och jag följer dig! :D kram

2010-08-05 @ 21:03:37
URL: http://bykarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0